Jan's Hus - en stille dag i september

JAN's HUS

Jan's Hus ligger på Storøy - på yttersiden av Lofoten.  Det betyr at du har midnattsolen rett inn av vinduene. Vi har sol opp til 22 timer ved midtsommer. Jan's Hus er et hjem ved havet - du ser sjøen fra alle vinduer i huset. Her kan du bo en natt...., en uke..., et år.... 

Når man er på ferie så skal det være lett å bo. Det er enkelt å lage mat, middag eller baking....  Det er glass og service for å dekke vakre bord. Samles for et godt måltid . Vi tror at det betyr mye å sove godt, også når en har ferie. Vi har derfor lagt vekt på finne gode senger og godt sengetøy.

Vi lover deg ikke "luksus". Men vi har et oppriktig ønske om at du skal ha en fin ferie. 

 

KJØKKEN:
Godt utstyrt kjøkken hvor det er lett å lage mat. Her er kjøl/frys, oppvaskmaskin, micro, kaffetrakter, miksmaster, osv.

Rikelig med vakkert service og glass - alt ligger tilrette for å dekke vakre bord.

STUEN:
Stuen har vinduer på tre vegger - med andre ord masse dagslys og fantastisk utsikt over fjord og fjell. Huset ligger ca 20 meter fra stranden - kan følge med livet i fjære. Alt fra oter til havørn som jakter på middagsmaten. Panorama mot midnattsolen - er det kaldt ute kan du sitte inne og nyte opplevelsen.

Soverom 1:
Her er også en dobbel sovesofa som gir 2 ekstra sengeplasser.
Det er brannstiger utenfor begge soverom.

Soverom 2:
Dobbelseng - denne kan deles og gjøres om til 2 enkle senger.

Trapp til 2. etg.
Begge soverommene ligger i 2. etg.